Käyntikortit ja muut kortit

Korttipainatukset käsittävät mm. käyntikortit, kulkukortit ja jäsenkortit, mutta myös muut painetut kortit. Kortin painatus voidaan tehdä monin eri tavoin eri materiaaleille. Ota yhteyttä ja kysy lisää korttipainosta.

Painotalo Seriman palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Käyntikortit

Käyntikortit ovat edelleen ensimmäinen kontakti viestiä yrityksestäsi ja henkilöstöstäsi toisille. Seriman tarjoaa käyntikortit pienissä ja suurissa erissä, eri kokoisina ja näköisinä. Yhteystiedot voidaan päivitää valmiisiin painopohjiin. Käyntikortit on mahdollista painaa perinteisen kartongin sijaan myös muoville. Tilaa käyntikortit Serimanilta

Kulkukortit ja henkilökortit

Kuvalliset kulkukortit ja henkilökortit ovat tärkeä tunnistautumisväline, sekä yrityksen brändiä tukevaa materiaalia. Henkilökortit ovat joillain aloilla pakollisia ja etenkin niiden kestävyyteen on satsattava. Seriman painaa henkilö- ja kulkukortit muoville, joka kestää aika ja käyttöä.

Jäsenkortit

Jäsenkortit sitouttavat asiakaskuntaasi ja antavat yrityksestäsi ja palvelustasi kestävän ja laadukkaan mielikuvan asiakkaalle. Seriman painaa jäsenkortit laadukkaasti muoville, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet