Muovituotteet

Muovin painaminen vaatii erikoisosaamista. Toteutamme muovipainatukset erilaisille muovimateriaaleille. Kauttamme saat esimerkiksi narikkalaput ja muoviset hyllypuhujat muoville painettuna ja valmiiksi muotoon leikattuna.

 

Mobilet, hyllypuhujat

Varmista, että asiakas löytää tuotteesi, vaikka olisi eksynyt kauemmas omasta lähikaupastaan. Mobilet voivat olla eri tavoin stanssattuja eli muotoon leikattuja muovilevyjä, sekä hyllyyn sovitettavia hyllypuhujia. Hyllypuhujat viimeistelevät tyylikkään esillepanon ja ovat tehokas ja helppo ratkaisu nostaa tuote esiin muiden tuotteiden varjosta. Hyllypuhujaan voidaan painaa esimerkiksi tietoa tuotteesta tai kampanjasta. Hyllypuhujat ovat hyödyllisiä myymälämarkkinoinnissa myös asiakkaan näkökulmasta katsottuna, sillä ne selkeyttävät tuotteiden ryhmittelyä, tekevät esillepanosta mielekkäämmän ja tuovat tarvittaessa esille tärkeitä tietoja tuotteesta.

Kynät

Mainoskynään voidaan painaa yrityksesi logo tai yrityksesi nimi ja esimerkiksi yhteystiedot. Kynävaihtoehtoja on valittavina monipuolisesti.

Mukit

Esimerkiksi muoviset take away -termosmukit ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja. Kahvimukit ovat yhä toimiva liikelahja ja lämmin muistutus yrityksestä ja brändistä.

Narikkalaput

Narikkalaput ovat mm. ravintoloiden vaatesäilytyksessä käytettäviä, kestäviä muovisia kortteja, joihin voidaan painaa eri väreillä erilaisia viestejä, kuten yrityksen logo.

Toimistotarvikkeet

Viimeistele kokonaisuus ja painata yrityksesi logo ja yhteystiedot toimistotarvikkeisiin kuten esimerkiksi kansioihin, muovitaskuihin, kyniin, ja muistitikkuihin.

Muut esinepainatukset

Seriman painaa yrityksesi logon, nimen tai ilmeen lähes mihin tahansa esineeseen! Vain mielikuvituksesi on rajana, ja jos raja tulee vastaan, me autamme siinäkin. Esimerkkeinä esinepainatuksistamme perinteisten lisäksi ovat mm jääkiekot ja lääkerasiat.

 

Painotalo Seriman on kokenut muovipaino. Palvelemme koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet