Painotuotteet

Tuliterä digipaino mahdollistaa erilaisten painotuotteiden tulostuksen nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti peittävillä väripinnoilla. Painatamme kaikki painotuotteet kuten julisteet, esitteet, vihkot, käyntikortit, lomakkeet, postikortit, kirjekuoret ja asiakaslehdet. Erilaisilla materiaali, ulkoasu ja rakenne valinnoilla painotuotteista saadaan hyvin erilaisia ja personoituja. Toteutamme painotöitä sekä digitaalisella että offset-painomenetelmällä. Kerro meille ideasi ja jätä tekniikka ja toteutus ammattilaistemme käsiin.

Julisteet

Julisteet ovat kustannustehokas sekä helppo tapa tuoda näkyvyyttä kampanjalle ja vaikuttaa markkinoilla! Julisteet toimivat erinomaisesti niin ammattikäytössä kuin henkilökohtaisissa tarpeissa. Painatamme vaikuttavimmat ja ammattimaiselta näyttävät julisteet yrityksesi ja tuotteesi markkinointiin. Meiltä voit tilata julisteet myös omalla tekstillä tai kuvalla painettuna olohuoneen seinällesi. Julisteeseen saadaan luotua eri tyylejä ja käyttötarkoituksia myös erilaisilla pinnoilla. Valittavanasi on säänkestävät julisteet, valomainosjulisteet sekä perinteiset kiiltäväpintaiset ja mattapintaiset julisteet. Kerro meille ideasi!

Flyerit ja lentolehtiset

Laadukkaat väripinnat ja materiaalit nostavat tuotteesi uudelle tasolle. Toteutamme monimutkaisetkin yksityiskohdat toiveidesi mukaan. Viimeistele räätälöity ilme, valitsemalla mainosmateriaaliin sopiva paperityyppi, koko, muoto ja muut yksityiskohdat. Saavuttaaksesi korkealaatuisen lopputuloksen, voit kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme sopivan paperin ja muiden yksityiskohtien valintaan.

 

Esitteet

Esitteet ja tuotekuvastot ovat suosittuja tuotteita edistämään myyntiä esimerkiksi messuilla tai myyntitapaamisissa. Ammattimaisesti toteutetuilla ja laadukkailla materiaaleilla on suuri vaikutus yritysmielikuvaan. Flyerit ja esitteet ovat mainio keino jäädä asiakkaan mieleen.

Käyntikortit

Ensivaikutelma syntyy nopeasti, joten onhan käyntikorttisi ajantasalla ja laadukkaasti toteutettu. Korkealuokkainen käyntikortti viestii ammattimaisuudesta. Painatamme käyntikortit toiveidesi mukaan ja vain mielikuvitus on rajanasi.

 

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet