Tarrat

Tarrat ovat helppo ja nopea keino lisätä brändisi näkyvyyttä. Kaikki tarrapainatukset ja näppäinkalvot tarpeisiisi. Laajasta tarravalikoimasta löydät muun muassa paperitarrat, muovitarrat, kalvotarrat, säänkestävät vinyylitarrat sekä näyttävät linssitarrat. Kerro meille loistava ideasi ja jätä tarrojen painatus ammattilaistemme käsiin. Kysy myös tuotetarrat ja mainostarrat.

SeriPRINT palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Paperitarrat

Paperitarrat sopivat parhaiten käytettäväksi kuivissa sisätiloissa. Paperitarra voidaan myös laminoida, jolloin tarran pinnasta tulee kiiltävä, hieman kestävämpi ja värit säilyvät kirkkaina pidempään. Ideoita paperitarran käyttöön: huomiotarrat, kirjemerkinnät, postitustarrat, tuote-etiketit.

Muovitarrat

Muovitarrat ovat kestäviä ja monikäyttöisiä verrattuna esimerkiksi paperisiin tarravaihtoehtoihin. Valikoimastamme löytyy useita eri tyylisiä laminointeja muovitarroihin: mattapintainen ja karkeapintainen laminointi – valitse käyttötarkoitukseesi sopivin tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme materiaalin valitsemisessa! Muovitarran liimapinta on kestävä eikä jätä juurikaan jälkiä irrottaessa. Muovitarra kestää hyvin kulutusta.

Staattinen tarra

Staattinen tarra on liimaton tarra ja pysyy paikallaan sähkövarauksen ansiosta. Tarra voidaan siis kiinnittää ja irrottaa useita kertoja, eikä siitä jää jälkiä liimattavaan pintaan. Staattiseen tarraan voidaan tehdä painatus molemmille puolille.

Vinyylitarrat

Säänkestävä UV-suojattu vinyylitarra on vedenkestävä ja eikä haalistu auringonvalossa. Vinyylitarrat sopivat monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin kestävyytensä vuoksi. Vinyylitarrat voidaan valmistaa myös läpinäkyvästä vinyylistä, jolloin tarraan voidaan jättää läpinäkyvä tausta. Erittäin vahva liimapinta ei jätä liimajälkiä irrottaessa.

Polypropeenitarrat

Polypropeenitarra on ohuempi ja edullisempi vaihtoehto kuin vinyylitarra. Polypropeenitarrat ovat hyvä valinta, kun tarrojen tilausmäärä on todella suuri.

Linssitarrat, kuplatarra, epoksitarra

Linssipintainen tarra on näyttävä ja loistava vaihtoehto, kun tarralle halutaan pitkäikäisyyttä sisä- ja ulkokäytössä. Tarraan laminoitu kolmiulotteinen kirkaspolyuretaanikalvo kestää pesuaineita, ajan kulua sekä Suomen vaihtelevaa säätä. Polyuretaanista valmistettu linssipinta on erittäin kestävä, naarmuuntumaton eikä se kellastu käytössä.

Kalvotarrat sekä näppäinkalvot

Kalvotarroja käytetään mm. erilaisten laitteiden kojelaudoissa. Kalvotarroissa kojelaudan nappuloiden ja kytkinten paikat voidaan leikata irti tarroista. Kalvotarrat kestävät aikaa ja sääolosuhteita erittäin hyvin.

Ikkunatarrat

Ikkunatarrat ovat loistavia huomion herättäjiä ja keino vaikuttaa potentiaalisten asiakkaiden mieleen. Ikkunatarroilla voit välittää tärkeää tietoja asiakkaille, myös silloin, kun liike on suljettu. Levitä sanaa aukioloajoista, erikoisalennuksista, tuotteista ja palveluista. Suunnittele tarran koko, muoto ja tyyli. Autamme sinua valitsemaan sopivan materiaalin toiveidesi mukaan.

Kalvotarrat sekä näppäinkalvot

Kalvotarroja käytetään mm. erilaisten laitteiden kojelaudoissa. Kalvotarroissa kojelaudan nappuloiden ja kytkinten paikat voidaan leikata irti tarroista. Kalvotarrat kestävät aikaa ja sääolosuhteita erittäin hyvin.

 

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet