Flyerit ja julisteet

Serimanin tuliterä digipaino mahdollistaa erilaisten flyereiden ja mainosmateriaalien tulostuksen nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti. korkealaatuiset väripinnat ja materiaalit nostavat tuotteesi uudelle tasolle. Toteutamme monimutkaisetkin yksityiskohdat toiveidesi mukaan. Viimeistele räätälöity ilme, valitsemalla mainosmateriaaliin sopiva paperityyppi, koko, muoto ja muut yksityiskohdat. Saavuttaaksesi korkealaatuisen lopputuloksen, voit kysyä neuvoa asiantuntijoiltamme sopivan paperin ja muiden yksityiskohtien valintaan.

Flyerit ja lentolehtiset

Erinomainen vaihtoehto laajaan jakeluun. Välitä viesti nopeasti, tehokkaasti ja edullisin kustannuksin. Flyereita voit käyttää esimerkiksi tapahtumissa, postittaa tai antaa kasvotusten.

Julisteet

Julisteet ovat kustannustehokas sekä helppo tapa tuoda näkyvyyttä kampanjalle ja vaikuttaa markkinoilla! Julisteet toimivat erinomaisesti niin ammattikäytössä kuin henkilökohtaisissa tarpeissa. Painatamme vaikuttavimmat ja ammattimaiselta näyttävät julisteet yrityksesi ja tuotteesi markkinointiin. Meiltä voit tilata julisteet myös omalla tekstillä tai kuvalla painettuna olohuoneen seinällesi. Julisteeseen saadaan luotua eri tyylejä ja käyttötarkoituksia myös erilaisilla pinnoilla. Valittavanasi on säänkestävät julisteet, valomainosjulisteet sekä perinteiset kiiltäväpintaiset ja mattapintaiset julisteet. Kerro meille ideasi!

SeriPRINT palvelee koko Varsinais-Suomen alueella – Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja muut alueen kunnat.

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

  *) pakollinen tieto

  Vastaa seuraavaan kysymykseen varmentaaksesi, että viestiä lähettää ihminen.

  Me emme spämmää jatkuvasti uutiskirjeellä. Tilaajille lähetämme uutisia vain max
  neljä kertaa vuodessa.

  Meille voit aina soittaa!
  Seriman Oy

  Rakentajantie 30
  20780 Kaarina

  Tuotanto
  Myynti
  Toimitusjohtaja
  Oletko lähettämässä aineistoa?

  Voit lähettää painoaineistot osoitteeseen aineistot@seriman.fi

  Aineisto-ohjeet